Bij plantenexpert bezorgen wij zoveel mogelijk zelf om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. Op vrijdag is onze vaste bezorgdag en proberen wij alle bestellingen van de week te bezorgen.

Onze werkwijze in stappen:
1 – Nadat u de bestelling met succes heeft afgerond krijgt u een bevestigingsmail. Bij het bestellen dient u er rekening mee te houden dat producten met wortelgoed of kluit alleen leverbaar zijn in de periode van oktober tot en met april. Producten in pot zijn wel het gehele jaar door leverbaar.

2 – Uw bestelling wordt klaargemaakt en u krijgt een mail met informatie over de bezorgdag en verzendwijze. Wanneer u niet thuis bent kunt u aangeven waar de bestelling geplaatst kan worden.

3 – U kunt optioneel gebruik maken van een aanplantservice. Hierbij plant de chauffeur van Plantenexpert de beplanting op de door u aangegeven plek. Dit wordt gefactureerd op nacalculatie, op basis van het aantal gewerkte uren. Het uurtarief is € 45,00 en dient direct aan de chauffeur betaald te worden. U kunt alleen gebruik maken van de aanplantservices wanneer u zelf thuis bent. 

Voor het bezorgen van uw bestelling hanteren wij de volgende tarieven:
– Pakket                                                                                  € 6,95
– Groot pakket                                                                      € 12,95
– Pallet of verzending door plantenexpert                      € 49,95